Garancia

10 év korlátozott szavatosság

A Maglite 10 év szavatosságot vállal az általa gyártott elem és tölthető lámpák anyag és gyártási hibáira az eredeti (első) vásárló részére a vásárlástól számított tíz (10) évig (akkumulátor esetében egy évig), amennyiben a végfelhasználó a Maglite felhasználói útmutatóinak, műszaki specifikációinak és a Maglite termékekre vonatkozó egyéb közzétett útmutatásoknak megfelelően használja a Maglite terméket.

A jelen szavatosság nem terjed ki:

  • az izzó, a LED és/vagy az elektronikai alkatrészek meghibásodására,
  • a lámpa bármely elemének nem rendeltetésszerű használat* vagy karbantartás elmaradása miatti meghibásodására,
  • az akkumulátor (amennyiben egy évnél idősebb) vagy a szárazelemek kifolyása által okozott meghibásodásra.

* nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem eredeti Maglite pótalkatrészek és utángyártott izzók illetve akkumulátorok használata, illetve a lámpa bármilyen átalakítása is!

6/12 hónap jótállás

A Maglite a vásárlás dátumától számított 6 hónap (10 ezer forint feletti vásárlási érték esetén 12 hónap) jótállást vállal. Ezen időszak alatt (rendeltetésszerű használat mellett) jelentkező meghibásodás esetén a lámpát a forgalmazó térítésmentesen megjavítja, vagy (saját belátása szerint) új lámpára cseréli.

A jótállási időn túl bekövetkezett meghibásodások esetében, amennyiben a vásárló nem tudja bizonyítani, hogy a meghibásodás oka valamilyen, már a termék megvásárlásakor is jelenlévő anyag vagy gyártási hibára vezethető vissza, a forgalmazó a javítást térítés ellenében (munkadíj és felhasznált alkatrészek ára) végzi. A javítás várható költségeiről forgalmazó árajánlatot ad a vevő részére, a termék javítását csak az árajánlat vevő általi írásos elfogadása után kezdjük meg.

Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba a termék garanciális szervizével, vagy kitöltött hibabejelentő űrlappal együtt a juttassa el a lámpát az alábbi címükre:

Audaxtrade 2000 Kft.
1142 Budapest, Ungvár u. 64-66.
Tel: +36 1 251 3368
Mobil: +36 70 327 6199

Fontos: amennyiben nem lehet az elemeket kivenni a lámpából, az azért van, mert az elemek belefolytak. Ebben az esetben a lámpa javíthatatlan, nincs értelme behozni/elküldeni.