Garancia

Maglite garancia – egyszerű garanciális folyamat

A Maglite elemlámpák megbízhatósága legendás, de mint tudjuk, ami elromolhat, az előbb vagy utóbb el is fog romlani.

A Maglite lámpák esetében ilyenkor sincs nagy probléma, a MAG Instrument, Inc. 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba a termék disztribútorával, vagy a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttassa el a lámpát az alábbi címükre:

Audaxtrade 2000 Kft.
1142 Budapest, Ungvár u. 64-66.
Tel: +36 1 251 3368
Mobil: +36 70 327 6199

A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is, ezért kérjük a lámpával együtt azt, vagy másolatát is hozza (vagy küldje) el nekik!

FIGYELEM! A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó vagy a LED “kiégésére”, az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra!

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek vagy a nem gyári, a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata.

Elemlámpáknál a hiba megállapítása és a javítás (amennyiben garanciális problémáról van szó) ingyenes, leggyakrabban pár percig tart, akár meg is várható.

A tölthető lámpák esetében, a lámpa és az akkumulátor vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, nem ingyenes. A bevizsgálási díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a vizsgálat során hibásként megállapított és ezért cserére szoruló, nem garanciális részegységeket az ügyfél megvásárolja.

Minden esetben a meghibásodott lámpát átveszik, bevizsgálják. Amennyiben a vizsgálat során hibásként megállapított és ezért cserére szoruló, de már nem garanciális részegységet az ügyfél megvásárolja, a bevizsgálási díj nem kerül felszámolásra.

Bármilyen jellegű meghibásodás esetén javítás előtt egyeztetnek az ügyféllel a felmerülő költségekről.