Garancia

Maglite garancia – egyszerű garanciális folyamat

A Maglite elemlámpák megbízhatósága legendás, de mint tudjuk, ami elromolhat, az előbb vagy utóbb el is fog romlani.

A Maglite lámpák esetében ilyenkor sincs nagy probléma, a MAG Instrument, Inc. 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba a termék disztribútorával, vagy a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttassa el a lámpát az alábbi címükre:

Audaxtrade 2000 Kft.
1142 Budapest, Ungvár u. 64-66.
Tel./fax: (1) 251 3368 / 220 9889.

A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is, ezért kérjük a lámpával együtt azt, vagy másolatát is hozza (vagy küldje) el nekik!

FIGYELEM! A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó “kiégésére”, az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra!

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek vagy a nem gyári, a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata.

Elemlámpáknál a hiba megállapítása és a javítás (amennyiben garanciális problémáról van szó) ingyenes, leggyakrabban pár percig tart, akár meg is várható.

A tölthető lámpák esetében, a lámpa és az akkumulátor vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, nem ingyenes. A bevizsgálási díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a vizsgálat során hibásként megállapított és ezért cserére szoruló, nem garanciális részegységeket az ügyfél megvásárolja.